Aloha from Hawaii

Aloha

Hier een berichtje vanuit een zonnig Hawaii. Ik zal jullie even updaten over wat we de afgelopen dagen allemaal hebben gedaan.

Vorige week vrijdag moesten we om 11 uur uitchecken uit het hostel, het regende de hele dag in Vancouver dus hadden we niet zo veel zin om de stad in te gaan en ons nat te laten regenen. We hebben toen in het hostel gewacht tot we met de bus richting het vliegveld konden gaan. Op het vliegveld aangekomen gelijk maar ingechecked en op het vliegtuig gewacht. Het vliegtuig vertrok vanuit Vancouver om half 8 en we kwamen om half 11 aan op Hawaii, Honolulu. (de vlucht was eigelijk 6 uur maar er was 3 uur tijdsverschil)

Daar aangekomen hebben we de shuttlebus genomen naar het hostel. Het hostel zit op een mooie lokatie, 5 minuten vanaf waikiki beach en vlak bij veel dingen om te doen.

De volgende dag waren we al weer vroeg op en gingen we ontbijten in het hostel. Er was een pancake breakfast dus dat was erg lekker. Tijdens ontbijt vroeg een jongen aan ons of we van plan waren om te gaan surfen en of we samen met hem een surfles wilden nemen. Samen met nog 3 andere zijn we zaterdag gaan surfen. Het was echt heel leuk en we hebben zo'n anderhalf uur gesurft en toen konden onze armen het niet meer aan. (die waren zo moe van al het peddelen in het water) Maar het was wel heeeeeel erg leuk en we hebben tijdens het surfen ook nog een schilpad gezien!!! Er was een dvd gemaakt en foto's en dat was erg leuk om terug te zien.

Op zondag zijn we naar Hanamau bay geweest met dezelfde groep als we mee gesurfd hebben, waar je goed kan snorkelen. Het was er erg mooi en we hebben lekker gesnorkeld en veel verschillende en ook hele grote (met tanden iiieee ) vissen gezien. 'savonds lekker een bbq gehad bij het hostel dat was erg gezellig.

Op maandag zijn we met z'n tweetje Waikiki beach maar gaan opzoeken, dat was wel ok. Natuurlijk erg druk en we waren al een beetje verbrand dus maar een schaduw op gezocht. In de middag zijn naar een rustiger strandje geweest, waar we nog even hebben gezwommen.

Vandaag hebben we met een groepje van 7 een minivan gehuurd en zijn we het eiland rondgereden. We waren eerst naar Haleiwa geweest en daarna door naar de northshore (daar kunnen de golven 5 meter hoog zijn) Vandaag waren er echter geen golven!! Dat was wel jammer maar alsnog was het erg mooi. We zijn onderweg naar waimea park geweest en daar konden we een bloemenkrans maken. Dit was het resultaat:  

We zijn daarna naar een waterval geweest en daar konden we zwemmen bij de waterval. 

We zijn toen doorgereden en hebben even gesnorkeld bij een mooi strand en daarna de tour afgemaakt en weer terug naar Waikiki 

Wij vermaken ons hier dus nog prima, het is nu half 9 'savonds en we zitten lekker in onze korte broek en t-shirtje buiten een verhaaltje te schrijven.

Tijd voor een wijntje nu, dus tot de volgende keer.

xx San en Wan

We hebben wat foto's geupload:

http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=62103#/photo.php?pid=1498819&id=509670635&ref=mf

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer